Sysmex Nederland
Menu

Sysmex begint met hemostase

2024/04/01 – Etten-Leur, Netherlands

Met ingang van 1 april 2024 is de samenwerking tussen Sysmex en Siemens Healthineers veranderd. Sysmex is vanaf heden een officiële leverancier voor de hemostasediagnostiek, inclusief installatie, service en productapplicatie support. We zijn verheugd om dit nieuws met u te delen, maar we realiseren ons ook dat u misschien vragen heeft. Lees deze FAQ om uw primaire vragen te beantwoorden. Mocht u nog extra vragen hebben, dan kijkt onze accountmanager ernaar uit om u verder te helpen.


FAQ

  1. Wat verandert er?
    Na een waardevolle samenwerking van meer dan 25 jaar hebben Sysmex en Siemens Healthineers een nieuwe overeenkomst getekend. Als gevolg hiervan bieden beide leveranciers vanaf 1 april 2024 diagnostische instrumentatie en reagentia voor de stolling aan onder hun eigen merk. De instrumenten en reagentia zullen van origine nog steeds afkomstig zijn van respectievelijk Sysmex en Siemens.
     
  2. Wat verandert er voor mij als klant van Siemens Healthineers voor de stolling? 
    Voor bestaande klanten verandert er niets. U ontvangt nog steeds dezelfde hoogwaardige producten uit het gecombineerde portfolio van Sysmex en Siemens. Sysmex blijft een partner voor uw huidige oplossingen en kan een partner worden voor uw toekomstige Hemostase projecten. Bovendien bieden onze ontwikkelingen u toegang tot de CLEIA immunochemie methodologie voor specialistische stollingstesten en verdere integratie van de stolling in de Sysmex IT workflow.
     
  3. Wat met bestaande Siemens Healthineers contracten?
    Bestaande contracten blijven van kracht. Siemens Healthineers zet de werkzaamheden voort tot het contract afloopt.
     
  4. Ik heb een probleem met mijn instrumenten of reagentia. Kan ik contact opnemen met Sysmex?
    Wanneer je een Hemostasecontract hebt met Sysmex, zal Sysmex je ondersteunen. Zolang je een Hemostasecontract hebt met Siemens Healthineers, zal Siemens je ondersteunen.
     
  5. Hoe kan ik Hemostase-oplossingen van Sysmex aankopen voor mijn lab? 
    Neem contact op met je regionale accountmanager of stuur een e-mail naar info@sysmex.nl | info@sysmex.be
     
  6. Waarom zou ik Sysmex kiezen als mijn partner voor Hemostase diagnostiek? 
    Met meer dan 40 jaar ervaring in Hemostase instrumentatie en de sterke wetenschappelijke expertise met betrekking tot de Siemens Healthineers en Hyphen BioMedical reagentia, kan Sysmex meer dan 60 IVDR assays aanbieden op een schaalbare selectie van stollingsanalyzers. Of u nu een stand-alone hemostase oplossing, een TLA aangesloten instrument of een CN Track gecombineerd met Hematologie instrumenten nodig heeft, Sysmex zal aan uw behoeften voldoen. 
     
  7. Kan Sysmex trainingssessies of educatief materiaal aanbieden voor laboratoriumpersoneel over Hemostase?
    Ja, onze Carepshere Academy biedt online training aan. Bovendien geven onze Productapplicatiespecialisten ISO-gekwalificeerde training aan uw analisten in ons Experience Center.

    Sysmex heeft een toegewijd wetenschappelijk team dat u kan voorzien van wetenschappelijke publicaties over de hemostasediagnostiek.

    Om het vakgebied en de kennis van de hemostasediagnostiek te ontwikkelen, zal Sysmex gebruikersdagen organiseren en educatief materiaal verspreiden, zoals de Case of the Month.
     
  8. Welk reagentia bieden de meest betrouwbare prestaties voor hemostasetests? 
    Sysmex gelabelde Siemens Healthineers reagentia bieden betrouwbare testen met een lange gebruiksgeschiedenis en bewezen kwaliteit. Bovendien zal het merk Revohem een uitstekende bijdrage leveren aan het Siemens portfolio.
     
  9. Zijn er compatibiliteitsproblemen of problemen bij het integreren van andere reagentia in bestaande stollingsanalyzers? 
    Om andere reagentia in bestaande stollingsanalyzers te integreren, kunt u contact opnemen met uw lokale productapplicatiespecialist. 
Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.