Sysmex Nederland
Menu
Why work with us at Sysmex?

Waarom Sysmex?

Het kiezen van een nieuwe werkplek is een weloverwogen beslissing. Zo’n keuze kan een behoorlijke impact op het dagelijks leven hebben. Daarom schetsen we jou graag een duidelijk beeld van onze organisatie.

Bij Sysmex vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn.  Zo blijft Sysmex authentiek, wat bijdraagt aan ieders persoonlijke ontwikkeling. Wij respecteren anderen zoals ze zijn, dat zorgt voor een werkklimaat waarin iedereen elke dag met plezier werkt.

Wij doen ons best om job- en carrièremogelijkheden te bieden die intrigeren en stimuleren. Of je nu een starter bent of een ervaren professional,  bij Sysmex vind je de job die bij je past. Bij Sysmex werken competente mensen, mensen met kennis en passie voor hun vak. Die gedrevenheid heeft ons de afgelopen decennia ver gebracht. Om die gedrevenheid te houden is het belangrijk om collega’s te verwelkomen met nieuwe ideeën, die een bron van inspiratie zijn en een leergierige houding hebben.

Ons leadership is gebaseerd op vertrouwen en betrokkenheid. Wij zijn ervan overtuigd dat dit zeer belangrijke pijlers zijn om mensen te laten groeien als professional maar vooral als mens.

Great Place to Work

Sysmex is een certified Great Place to Work. Wil je hier meer over weten kijk dan eens op onze GTPW pagina. Benieuwd naar hoe het is om bij ons te werken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar Sysmex? Bekijk onze huidige vacatures en solliciteer. Is jouw favoriete functie misschien nu niet beschikbaar, bekijk dan onze werkgebieden en laat je C.V. achter.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.