Sysmex Nederland
Menu

Sysmex Deep Dive

Duik samen met ons in de wondere wereld van laboratoriumdiagnostiek

De Sysmex Deep Dive biedt, naast vertrouwde concepten zoals de XN-regiodagen en Case of the Month, de mogelijkheid om uw kennis te verdiepen op het gebied van laboratoriumdiagnostiek.

Een opleidingsdag voor AIOS en assistent biologen

De Deep Dive is bedoeld voor AIOS en assistent biologen die graag hun kennis willen verbreden in expertises, zoals hematologie, flowcytometrie, stolling en urineanalyse. Jaarlijks worden nieuwe onderwerpen behandeld, waarbij we wetenschappelijke inzichten uitwisselen en de gelegenheid bieden om te netwerken met mededeelnemers.

We heten u van harte welkom bij Sysmex

De opleidingsdagen vinden plaats bij ons in Etten-Leur waar we u met veel plezier verwelkomen met een lekker kopje koffie of thee. Tijdens het middaguur zullen we u van een smaakvolle lunch voorzien.

Impressies en ervaringen van een succesvolle voorgaande editie

De eerste editie is een feit en werd met groot enthousiasme ontvangen! Er waren in totaal 65 deelnemers uit alle hoeken en windstreken. De dagen bestonden uit een mix van verschillende presentaties en een gezamenlijke lunch. Er werden goede inhoudelijke discussies gevoerd en ook onderling was er voldoende ruimte om ideeën uit te wisselen. De feedback was zeer positief en geeft weer inspiratie om het volgend jaar nog beter te doen!

Het mag nog vroeger starten, zodat er meer verteld kan worden, want het was heel interessant!

Deelnemen aan de Deep Dive in 2025?

We zijn alweer in volle gang om de Deep Dive van volgend jaar te organiseren. Heeft u in de tussentijd vragen contacteer ons dan via 

hematologie@sysmex.nl.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.