Sysmex Nederland
Menu

Leveringen en Retourzendingen

Routes eigen vervoersdienst

Met de eigen vervoersdienst kan Sysmex éénmaal per week op de meeste bestemming in de Benelux leveren. Alle transport vindt plaats volgens een vast schema, zodat u precies weet op welke dag u uw bestellingen kunt verwachten. Alle zendingen met ons eigen vervoer zijn gratis. Voor spoedleveringen buiten het schema worden transportkosten in rekening gebracht.

Retourzendingen

Ook voor retourzendingen kunt u gratis gebruik maken van onze eigen vervoersdienst. Na telefonische afspraak daarover met onze verkoop- of servicedienst, zal de zending afgehaald worden op de eerstvolgende route dag. Onze medewerkers kunnen u vragen een “decontaminatie verklaring” aan de buitenkant van de verpakking te bevestigen.

Decontaminatie verklaring

Voor de veiligheid van onze medewerkers, vragen wij u apparatuur, die u ons toe wilt sturen, op een correcte wijze te ontsmetten. U kunt deze decontaminatieverklaring hier downloaden, welke ons kwaliteitssysteem vereist, kunnen toesturen. Onze chauffeurs en onze magazijnmedewerkers hebben opdracht apparatuur, die niet aan de buitenzijde voorzien is van deze verklaring, te weigeren. Wij vragen uw medewerking om hun gezondheid te waarborgen.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.