Sysmex Nederland
Menu
Sustainability Sysmex EMEA region

Sysmex kwaliteit

Het hoofddoel van onze activiteiten is uitzonderlijke producten en diensten garanderen, op een positieve manier bijdragen tot de gezondheidszorg wereldwijd alsook onze klanten volledig tevredenstellen. Deze doelen gelden natuurlijk in het bijzonder voor onze in vitro diagnostics-testen. Er kan worden gesteld dat onze focus op uitmuntendheid één van de factoren is die bijdraagt tot ons succes.

Instrumenten, controlesystemen en kalibraties
Een voorafgaandelijke voorwaarde om correcte en betrouwbare resultaten te garanderen -waarvoor wij volledig verantwoordelijk zijn- is dat onze gebruikers onze Sysmex kwaliteit benutten. Dit betekent niet alleen het gebruik maken van de Sysmex-instrumenten, maar ook van de reagentia alsook van de controles- en kalibratiesystemen. Elk product is afgestemd op het andere en dit garandeert interactie en volledige complementariteit. Onze partners en wijzelf zijn enkel en alleen volledig verantwoordelijk voor de betrouwbaarheid van de resultaten. Daarbij garanderen we u een uitzonderlijke dienstverlening dankzij het Sysmex systeem.

Op de markt bestaan er verschillende reagentia die niet van Sysmex zijn. De producenten beweren dat deze compatibel zijn met onze analysers en ze gebruiken namen die lijken op de onze. Het is duidelijk dat we deze absoluut niet goedkeuren. Daarbij willen we benadrukken dat indien u deze gebruikt, u 'het voorziene en aangegeven gebruik' van onze systemen verandert. Het resultaat hiervan is dat u wettelijk de 'verantwoordelijke producent' wordt. En dit geldt voor alle Sysmex producten. U begrijpt dat wij in dergelijke gevallen geenszins verantwoordelijk kunnen zijn voor de prestaties van onze systemen.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.