Sysmex Nederland
Menu

Sysmex Way

The Sysmex Way is a good representation of who we are, and how we want to act.

Mission

De voortgang in de gezondheidszorg vormgeven.

Value

Wij blijven verdergaan met het creëren van unieke en innovatieve waarden, en verzekeren anshin voor individuen in de samenleving

Mind

Met passie en flexibiliteit tonen wij onze individuele competentie en ons ongeëvenaard teamwork.

Shared values - Gedeelde waarden

Voor onze klanten

Anshin verzekeren met ongeëvenaarde kwaliteit, geavanceerde technologie, achtzame ondersteuning, en met acties die tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten.

Wij streven er continu naar om beter te begrijpen wat onze klanten nodig hebben, zodat we nieuwe en betere oplossingen kunnen genereren en aanbieden.

Voor onze medewerkers

Anshin verzekeren door de diversiteit van onze medewerkers hoog in het vaandel te dragen, hun personaliteit te respecteren, en door hen een werkplaats aan te bieden waar zij hun volle potentiaal kunnen ontwikkelen.

Wij vinden onafhankelijkheid en een uitdagende geest van groot belang en bieden onze medewerkers dan ook de mogelijkheid om hun persoonlijke objectieven naast streven en te groeien, en wij belonen hen voor wat ze bereiken.

Voor onze zakelijke partners

Anshin verzekeren door eerlijk en onbevooroordeeld te werk te gaan in een breed scala aan samenwerkingsverbanden.

Wij streven er als bedrijf naar om samen met onze zakelijke partners te groeien, dankzij respect en wederzijds vertrouwen.

Voor onze aandeelhouders

Anshin verzekeren door de correcte mededeling van informatie te promoten en door nauw te communiceren met aandeelhouders met een degelijk en transparant management.

Wij staan voor een innovatieve maar consistente managementstijl, voor een duurzame groei en een verbeterde waarde voor onze aandeelhouders.

Voor de samenleving

Anshin verzekeren als verantwoordelijk element van de samenleving, door onze zaken af te handelen met inachtneming van de hoogst mogelijke ethische normen, naast uiteraard de van kracht zijnde wetgeving en regelgeving.

Wij spelen een actieve rol in het oplossen van milieuproblemen en van andere uitdagingen waarmee onze samenleving wordt geconfronteerd.


Anshin is een woord dat deel uitmaakt van de kern van onze Sysmex-bedrijfsfilosofie, een woord dat de essentie aangeeft van wat wij sinds onze oprichting trachten te doen. Het is een woord dat de volgende betekenissen heeft;

  • Een toestand waarin klanten zich geen zorgen hoeven te maken betreffende de veiligheid en de kwaliteit van onze producten en diensten.
  • Een toestand waarin belanghebbenden onze relatie, onze transacties, onze interacties en alle overige zaken kunnen vertrouwen en er zeker van kunnen zijn.
  • Een toestand waarin individuen in de samenleving een kalme gemoedstoestand kunnen hebben, met een beperkte mate van of helemaal geen angst betreffende hun eigen gezondheid, levens, of overige zaken.

 

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.