Sysmex Nederland
Menu

Overgang naar nieuwe CRM voor service en onderhoud

2023/09/08

Informatie voor klanten over de transitie naar een nieuwe CRM


Wij willen u graag informeren over een ontwikkeling binnen Sysmex die van invloed kan zijn op onze dienstverlening aan u. 

Als onderdeel van onze inzet voor het verbeteren van onze processen en het versterken van onze klantrelaties, hebben we besloten om over te stappen naar een nieuw Customer Relationship Management (CRM) systeem. 

De overgang staat gepland op 18 september 2023 en zal voornamelijk onze huidige interne service- en onderhoudsprocessen vervangen. Als klant zal u dit merken door vernieuwde servicerapporten en andere relevante documentatie.   

Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de overgang zo soepel mogelijk verloopt, en we hebben maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en nauwkeurig worden overgezet naar het nieuwe systeem. 

Ondanks onze inspanningen kan het echter voorkomen dat er enige verstoring optreedt tijdens de overgangsperiode. We willen u verzekeren dat we alles in het werk zullen stellen om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Uw tevredenheid staat voorop, en we vragen om uw begrip en medewerking tijdens deze overgangsperiode. 

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.