Sysmex Nederland
Menu

The Sysmex Way

'The Sysmex Way' is de basis voor alle Sysmex activiteiten: onze houding, manier van werken, waarden en ons corporate gedrag. Een van de belangrijkste kenmerken van 'The Sysmex Way' is vertrouwen. Onze klanten mogen erop vertrouwen dat onze oplossingen geschikt zijn voor hun uitdagingen . Ook mogen klanten onze producten, service en staf vertrouwen. Verder vertrouwen werknemers idealiter in hun eigen vaardigheden en die van het bedrijf.

We zijn goed in wat we doen en hebben de rechtvaardiging om zelfverzekerd te zijn. Ervaring leert ons dat vertrouwen in onze werknemers ervoor zorgt dat ze nauw betrokken zijn met het bedrijf - Een grote wederzijds versterkende cirkel. We waarderen competenties, team werk en de bijzondere diversiteit en creativiteit, en uiten dit door mensen te laten zien we zijn.

 

Mission

Shaping the advancement of healthcare

Value

We continue to create unique and innovative values, while building trust and confidence.

Mind

With passion and flexibility, we demonstrate our individual competence and unsurpassed teamwork.

 

Sysmex Logo

Ons corporate logo staat symbool voor onze missie: 'Shaping the advancement of healthcare'. Het teken dat twee contrasterende elementen combineert stelt het samengaan van twee verschillende ideeën voor. De vorm hiervan doet denken aan het oneindigheidssymbool "" en illustreert zo de onbeperkte mogelijkheden. Het oceaan- en bergdesign roept de evolutie op van het leven en tevens het landschap van Kobe, de geboorteplaats van Sysmex.

Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.