Sysmex Nederland
Menu

Over onze partners

Cytocell
Cytocell is opgericht in 1991 in het Birmingham Heartlands Hospital voordat het bedrijf verhuisde naar Banbury, Oxfordshire in 1994. Sinds 2003 is Cytocell gevestigd in Cambridge, waar we een steeds groter assortiment fluorescentie-in-situhybridisatie (FISH)-probes ontwikkelen en vervaardigen. Cytocell is een belangrijke Europese fabrikant van FISH-probes en beschikt over een solide wereldwijd distributienetwerk voor zijn producten in meer dan 60 landen.
In februari 2014 werd Cytocell overgenomen door Oxford Gene Technology (OGT), een belangrijke leverancier van innovatieve oplossingen voor genetisch geneticaonderzoek. De CytoSure™-microarrayproducten, Cytocell FISH-probes en SureSeq™ 'next generation sequencing' (NGS)-producten van de groep bieden de volledige oplossing voor genetische analyse met hoge resolutie. 

JAI
Japan Analytical Industry Co., Ltd. (JAI) is een Japans bedrijf gevestigd in Tokyo. Het bedrijf, opgericht in 1955, is een leverancier van analytische systemen. JAI staat bekend om zijn aanbod van preparatieve chromatografie.
http://www.jai.co.jp/english/index.html

Krüss
Door de combinatie van unieke producten en kwalitatief hoogstaand advies is Krüss wereldmarktleider op het gebied van oppervlaktespanning en interfaciale spanning. Het bedrijf staat bekend om zijn softwaregestuurde meettechnologieën voor de contacthoek en statische en dynamische meting van oppervlaktespanning en interfaciale spanning. Krüss is ook gespecialiseerd in het analyseren van schuim. 
https://www.kruss-scientific.com/

Malvern Panalytical
Malvern Panalytical is een bedrijf die zijn oorsprong vindt in UK. Malvern Panalytical is een van de topleveranciers op het gebied van analytische systemen. De systemen zijn geschikt voor het meten van: deeltjesgrootte, -vorm, zeta potentiaal, protein charge, moleculair gewicht, microcalorimetrie, reologische eigenschappen en meer. Sysmex werkt al meer dan 40 jaar succesvol samen met Malvern Panalytical.
https://www.malvernpanalytical.com/en/

 

 

Enjoy our Media Centre
All
  • All
  • Documents
  • Podcast
  • Beelden
  • Video's
See our library of smears https://www.sysmex.nl/library/image-gallery.html
Learn more about our concept https://www.sysmex.nl/onderneming/who-is-sysmex/silent-design.html
Growing your knowledge Visit our Academy
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY See the scalability of XN http://www.sysmex.nl/media-center/xn-tailoring-your-haematology-13880.html
See our library of smears https://www.sysmex.nl/library/image-gallery.html
Growing your knowledge Visit our Academy
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY See the scalability of XN http://www.sysmex.nl/media-center/xn-tailoring-your-haematology-13880.html