Sysmex Nederland
Menu

Prime time for Precision Diagnostics driven by Unmet Clinical Needs

Datum: 2019/11/14

Locatie: Leiden Universiteit Medical Center

Additional info: LUMC, Albinusdreef 2

Address: 2333 ZA Leiden

Land: Nederland

Voor meer informatie en om uzelf te registreren gaat u naar

De Afdeling Klinische Chemie en Laboratoriumgeneeskunde van het LUMC organiseert op 14 november aanstaande via Boerhaave Nascholing een dagsymposium in het Poortgebouw gewijd aan de biomerker-medische test pijplijn. Immers, de nieuwe technologische mogelijkheden maken het thans mogelijk om ziekte en gezondheid op moleculair niveau te definiëren (PRECISIEDIAGNOSTIEK), wat aanknopingspunten biedt voor meer gerichte behandelingen en betere overleving (PRECISIEGENEESKUNDE).

Vertrekkende vanuit de klinische behoeften én aan de hand van enkele "clinical proteomics" toepassingen wordt u meegenomen in de wondere en complexe wereld van medische testontwikkeling. Researchers, laboratoriumspecialisten (in opleiding) en clinici (in opleiding) maken nader kennis met de 21ste eeuwse technologische mogelijkheden die de laboratoriumdiagnostiek én de klinische praktijk in de komende decennia drastisch zullen veranderen. Deze ontwikkelingen hebben uiteraard ook consequenties voor standaardisatie van testen.

Tevens worden in dit symposium de randvoorwaarden voor translatie van beloftevolle biomerkers tot bruikbare medische testen geschetst, alsook de noodzakelijke samenwerking met alle stakeholders van de biomerker-medische test pijplijn:

  • onderzoekers die zich vaak richten op de discovery van biomerkers;
  • clinici en clinici in opleiding die unmet clinical needs ervaren in de huidige klinische zorgpaden;
  • de IVD-industrie die nieuwe technologie ontwikkelt;
  • methodologen, metrologen, laboratoriumspecialisten, laboratoriumspecialisten in opleiding en de IVD-industrie die de translatie, validatie en implementatie van beloftevolle biomerkers tot medische testen verzorgen.
Tags: Event location, Netherlands, Evenementen

Terug naar lijst
Enjoy our Media Centre
All
  • All
  • Documents
  • Podcast
  • Beelden
  • Video's
See our library of smears https://www.sysmex.nl/library/image-gallery.html
Learn more about our concept https://www.sysmex.nl/onderneming/who-is-sysmex/silent-design.html
Growing your knowledge Visit our Academy
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY See the scalability of XN http://www.sysmex.nl/media-center/xn-tailoring-your-haematology-13880.html
See our library of smears https://www.sysmex.nl/library/image-gallery.html
Growing your knowledge Visit our Academy
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY See the scalability of XN http://www.sysmex.nl/media-center/xn-tailoring-your-haematology-13880.html