Sysmex Nederland
Menu

Field Service Engineer Industry & Research

Referentienr.: Tags: Job location, Belgium, Netherlands

Door onze sterke groei in de Industry & Research business zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer.

Onze Industry & Research business heeft innovatieve systemen voor de analyse van vaste stoffen en vloeistoffen. Meer bepaald voor het karakteriseren van deeltjes, GPC separations, stabiliteitsonderzoek, oppervlakte-onderzoek, spectrometrie (ICP), XRF, microscopie e.a.

Wat je rol zal zijn

Je staat in voor een hoogwaardige technische ondersteuning rond producten in het Industry & Research gamma, voornamelijk centrifuges. Sales collega's en klanten komen bij jou met vragen met technische diepgang. Na een gedegen opleiding (extern en on the job) ben je verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van deze meestal sterk geautomatiseerde apparatuur. Je tussenkomst dient nauwlettend en accuraat te verlopen. Onze klanten zijn labo's van industriële aard (Pharma, Voeding, Metaal,Petrochemie, etc), universiteiten en onderzoeksinstituten. Je adviseert en traint onze klanten over toepassing en gebruik en werkt nauw samen met je collega's om een professionele dienstverlening te garanderen. Je werkt van thuis uit en ter plaatse bij klanten en staat steeds in verbinding met de collega's van planning, die je agenda en werkorganisatie beheren. Je werkterrein is (voornamelijk) Nederland.

Wie we zoeken

We kijken uit naar een nieuwe collega met enkele jaren ervaring (bij voorkeur)en/of affiniteit met de labowereld en/of met analysetechnieken. Je hebt een technische opleiding genoten (voornamelijk mechanisch). Uiteraard voorziet Sysmex een productspecifieke opleiding. Je bent een gedreven persoon die steeds kwaliteit en klanttevredenheid nastreeft en uitdagingen niet uit de weggaat. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je woont centraal in Nederland en bent bereid regelmatig te reizen (voornamelijk voor training). Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat we bieden

Je komt terecht in een stabiel en gezond bedrijf, marktleider in zijn vakgebied. Er heerst een no-nonsense cultuur met ruimte voor initiatief en aandacht voor de verdere uitbouw van je loopbaan, dit uiteraard naast een marktconform en aantrekkelijk verloningspakket.

Iets voor jou?
Laat dan snel van je horen. Stuur je CV en motivatiebrief naar HR@sysmex.nl.Voor bijkomende vragen kan je bellen naar 0031 635118188 (Miet Vanelderen, Head of HR), of je kan mailen naar bovenstaand emailadres.

 1. Sysmex Benelux
  Miet Vanelderen
  HR Manager
  HR@sysmex.nl
  +31 765086000
Nu toepassen
Terug naar lijst
Enjoy our Media Centre
All
 • All
 • Documents
 • Podcast
 • Beelden
 • Video's
See our library of smears https://www.sysmex.nl/library/image-gallery.html
Learn more about our concept https://www.sysmex.nl/onderneming/who-is-sysmex/silent-design.html
Growing your knowledge Visit our Academy
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY See the scalability of XN http://www.sysmex.nl/media-center/xn-tailoring-your-haematology-13880.html
See our library of smears https://www.sysmex.nl/library/image-gallery.html
Growing your knowledge Visit our Academy
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY See the scalability of XN http://www.sysmex.nl/media-center/xn-tailoring-your-haematology-13880.html