Wij maken gebruik van cookies op deze website. We gaan ervanuit dat u hiermee instemt indien u gebruik maakt van deze website. Een cookie is een klein bestand dat wordt verzonden vanaf deze website en wordt opgeslagen door uw browser op de harde schijf van uw computer. De opgeslagen informatie kan opnieuw worden verzonden bij een volgend bezoek aan de website.More information
Accept
Sysmex Nederland
Menu

Over ons

Sysmex, opgericht in 1968 in Kobe (Japan), is een producent en leverancier van diagnostische laboratorium systemen, reagentia en informaticaoplossingen. Wereldwijd heeft Sysmex ongeveer 9000 werknemers.

De Benelux organisatie Goffin Meyvis is in 2009 overgenomen door Sysmex. Een leverancier in hightech analyse apparatuur. Onze lokale organisatie heeft een kantoor in Etten-Leur (NL) en Hoeilaart (B).

Naast de Sysmex producten, vooral gebruikt in de gezondheidszorg, verdelen we ook exclusief andere hightech analyse producten voor zeer uiteenlopende toepassingen. Voor een overzicht klikt u hier. We hechten veel belang aan duurzame partnerships met onze klanten en leveranciers. Sysmex klanten zijn onder andere:

  • Medische laboratoria
  • Universiteiten en onderzoekinstellingen 
  • In-line en off-line procesanalyse voor de industrie
  • Experts en veiligheidsverantwoordelijken
     

Onze 140 collega's werken dagelijks aan het vertrouwen van onze klanten en het optimaal gebruik van onze producten. Dit komt terug in onze missie, visie en waarden die beschreven staan in de 'Sysmex way'.

Copyright © Sysmex Europe GmbH. All rights reserved.