Wij maken gebruik van cookies op deze website. We gaan ervanuit dat u hiermee instemt indien u gebruik maakt van deze website. Een cookie is een klein bestand dat wordt verzonden vanaf deze website en wordt opgeslagen door uw browser op de harde schijf van uw computer. De opgeslagen informatie kan opnieuw worden verzonden bij een volgend bezoek aan de website.More information
Accept
Sysmex Nederland
Menu
Sysmex Nederland Onderneming Nieuws & Evenementen Nieuws Update en informatie over COVID-19

Update en informatie over COVID-19

Beste klanten en partners,

De gezondheid en veiligheid van onze Sysmex-medewerkers, klanten en partners en het nakomen van onze support- en serviceverplichtingen zijn onze belangrijkste prioriteiten in deze ongekende tijden.

Gezien de toenemende incidentie van COVID-19 wereldwijd en met name in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika), hebben we onze activiteiten herzien en onze preventieve maatregelen geëscaleerd. Sysmex volgt alle voorzorgsmaatregelen van de Wereldgezondheidsorganisatie, het Robert Koch Instituut en de lokale overheid op.

Als globaal bedrijf heeft Sysmex een morele verplichting om de ernst van de uitbraak en de behoefte aan producten en diensten in verschillende landen in overweging te nemen, terwijl ze beslist over de toewijzing van deze producten.

Wat betreft de activiteiten in EMEA kunnen we vanaf 25 maart 2020 aangeven:

  • We doen er alles aan om onze bedrijfsprocessen zo normaal mogelijk te laten verlopen.
  • Voor technische diensten bij klanten kunnen echter reis- en toegangsbeperkingen van lokale autoriteiten en zorginstellingen van toepassing zijn. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Sysmex vestiging (www.sysmex.nl of www.sysmex.be).
  • De productie van instrumenten, reagentia en reserveonderdelen is zeker gesteld en we verwachten geen problemen met of enige invloed op de beschikbaarheid. Ook de levering van grondstoffen is vooralsnog zeker gesteld door onze leveranciers.
  • Onze productiefaciliteiten voor reagentia, verbruiksartikelen en reserveonderdelen in Japan, Duitsland en Frankrijk werken normaal en we nemen passende maatregelen om de voorraden op peil te houden.
  • Zowel onze reagensproductie als onze afdeling kwaliteitscontrole hebben een noodplan geïmplementeerd met een ploegensysteem van twee strikt gescheiden ploegendiensten als beschermende maatregel.
  • We kunnen onze klanten geruststellen; tijdens de levering is er geen besmettingsrisico verbonden aan Sysmex-producten.
  • Als voorzorgsmaatregel wordt de veiligheidsvoorraad alsook de lokale voorraden van producten voor alle affiliates verhoogd.
  • We werken nauw samen met onze expediteurs om de levering van onze producten zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • We breiden onze digitale trainingsservices uit met zowel “basic” als “advanced” producttrainingen en wetenschappelijke webinars op Sysmex Academy Online (www.sysmex-academy.com).

Sysmex volgt de situatie wereldwijd nauwlettend en beoordeelt regelmatig de bijbehorende risico's om klanten, zakenpartners en werknemers veilig en goed geïnformeerd te houden.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via deze website of neem contact op met ons EMEA Corporate Communication-team:
communications@sysmex-europe.com.

Met vriendelijke groet,

Alain Baverel

President & CEO

Sysmex Europe GmbH

Back to overview
Copyright © Sysmex Europe GmbH. All rights reserved.