Sysmex Nederland
Menu

Praktische informatie

Inschrijving
U kunt zich op onze website online inschrijven voor een training (tot 2 weken voor aanvang). U krijgt dan een bevestiging van inschrijving. Bij voldoende deelname, krijgt u 2 weken van tevoren, een definitieve bevestiging.

Voorwaarde voor deelname
Voor de advanced & de technische training vragen wij dat Iedere deelnemer minimaal gedurende 3 maanden in routine gewerkt heeft met het desbetreffende toestel.

Annulatie opties voor de deelnemer
Indien u onverhoopt bent verhinderd, kunt u zich kosteloos door een collega laten vervangen. Ook kunt u éénmalig, tot veertien dagen voor aanvang, uw datum van deelname wijzigen (50 euro administratiekosten excl. BTW). Annuleren dient schriftelijk (e-mail of post) te gebeuren, tot veertien dagen voor aanvang (100 euro administratiekosten excl. BTW).

Locatie Academy
Alle trainingen worden gegeven in de kantoren van Sysmex Nederland, tenzij anders aangegeven. Adres: Sysmex Nederland, Ecustraat 11, 4879 Etten-Leur, Nederland.

Tijd
Alle trainingen starten om 10u00 en eindigen om +/- 16u30.

Trainingsmateriaal
Trainingsmateriaal wordt u aan het begin van de opleiding bezorgd.

Hotel
Indien u dit wenst, kunnen wij voor u een hotelkamer reserveren in de buurt van de Academy. Deze overnachting is echter niet inbegrepen in de prijs van de opleiding.

Aantal deelnemers per opleiding
Voor een advanced training zijn er minstens 4 deelnemers vereist en zijn er maximaal 10 deelnemers toegelaten. Voor de technische training is het aantal beperkt tot 4 deelnemers.

Annulatie door Sysmex
Indien er te weinig inschrijvingen zijn voor een opleiding of wanneer de inschrijvingstermijn eerder wordt afgesloten, nemen wij contact op met de deelnemers om een alternatieve datum vast te leggen.

Examen
Na iedere opleiding vragen wij u om een kort examen af te leggen voor alle onderwerpen die een niveau B of hoger hebben. Hiermee kunnen wij nagaan of we kennis goed over brengen. Informatie over het niveau van de training is vermeld in het jaaroverzicht achterin deze uitgave.

Certificaat
U ontvangt na afloop van de training een deelname certificaat.

Taal
Alle trainingen worden in het Nederlands gegeven.

Klachtenbehandeling
Sysmex is gecertificeerd volgens ISO-29990 Opleiding Services. Uw mening is dus van belang. Mocht u een klacht hebben met betrekking tot de training of de aanmeldprocedure, dan kunt u deze schriftelijk indienen via onze website: Training Opinion.

Studiepunten
Op basis van de door u aangekochte toestelconfiguratie heeft u recht op een saldo aan studiepunten. Dit saldo aan studiepunten is twee jaar geldig.

Aanwending opleidingspunten
Deze studiepunten kunnen enkel aangewend worden voor opleidingen.

Vervaldatum punten
Alle niet opgebruikte studiepunten komen na twee jaar te vervallen.

Bijkomende punten aanschaffen
Naast de door Sysmex toegewezen studiepunten bij aankoop van een toestel kunt u steeds bijkomende studiepunten aanschaffen ter waarde van € 100 per studiepunt.

Heeft u een vraag?

Sysmex Academy online

Gemakkelijk en snel een cursus boeken?

Klik hier
Enjoy our Media Centre
All
  • All
  • Documents
  • Podcast
  • Beelden
  • Video's
See our library of smears https://www.sysmex.nl/library/image-gallery.html
Learn more about our concept https://www.sysmex.nl/company/who-is-sysmex/silent-design.html
Growing your knowledge Visit our Academy
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY See the scalability of XN http://www.sysmex.nl/media-center/xn-tailoring-your-haematology-13880.html
See our library of smears https://www.sysmex.nl/library/image-gallery.html
Growing your knowledge Visit our Academy
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY See the scalability of XN http://www.sysmex.nl/media-center/xn-tailoring-your-haematology-13880.html