Sysmex Nederland
Menu
 • GROWING YOUR KNOWLEDGE
  GROWING YOUR KNOWLEDGE
 • DEVELOPING YOUR SKILLS
  DEVELOPING YOUR SKILLS
 • HARVESTING EXPERTISE
  HARVESTING EXPERTISE

Technologie

Alle basisgebieden worden bestreken door een reeks technologieën

 

De diagnostische hulpmiddelen van Sysmex genieten wereldwijd bekendheid vanwege hun betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Sinds onze oprichting, ruim veertig jaar geleden, is onze stimulans innovatiedrang met performanceverbetering als doelstelling. Zodat we de analysecapaciteit van onze hulpmiddelen kunnen verbeteren als ondersteuning van de inspanningen van clinici om doelmatiger zorg te verlenen.

De stelling lijkt terecht dat we in die veertig jaar veranderingen in het landschap van hematologische analyse hebben teweeggebracht. Vandaag zijn we wereldwijd koploper in het marktsegment hematologie. Dit is in belangrijke mate te danken aan onze focus op kennis en technologie, ondersteund door service- en oplossingsgericht denken.

 

Met moderne teltechnologie worden ongeëvenaarde resultaten behaald

Met behulp van diverse technologieën bepalen moderne automatische cellentellers de parameters voor een complete bloedtelling. Bij aspiratie van EDTA-bloedmonsters door de analyser wordt bloed gealiquoteerd (in kleine porties verdeeld voordat ze in de diverse kanalen worden verwerkt) en met verschillende reagentia behandeld ter ondersteuning van de celspecifieke eigenschappen. Aan deze reagens-bloedmengsels wordt een bepaald volume onttrokken, en deze porties worden voor detectie in verschillende meetlijnen gevoerd. De RBC en PLT worden tegelijk in één detector gemeten, volgens de DC sheath-flow detectiemethode. Met een cyanidevrij reagens wordt de hemoglobine getransformeerd, zodat deze door middel van absorptiefotometrie kan worden gemeten.

Onze vijfdelige differentiële hematologieanalysers maken gebruik van fluorescentie-flowcytometrie als primaire detectiemethode voor WBC, differentieel, reticulocyten en NRBC.

Fluorescence flow cytometry

DC sheath flow detection method

SLS detection
method

Enjoy our Media Centre
All
 • All
 • Documents
 • Podcast
 • Beelden
 • Video's
See our library of smears https://www.sysmex.nl/library/image-gallery.html
Learn more about our concept https://www.sysmex.nl/onderneming/who-is-sysmex/silent-design.html
Growing your knowledge Visit our Academy
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY See the scalability of XN http://www.sysmex.nl/media-center/xn-tailoring-your-haematology-13880.html
See our library of smears https://www.sysmex.nl/library/image-gallery.html
Growing your knowledge Visit our Academy
Sysmex XN – TAILORING YOUR HAEMATOLOGY See the scalability of XN http://www.sysmex.nl/media-center/xn-tailoring-your-haematology-13880.html