FIT screening

Dikkedarmkanker, ook wel colorectaal carcinoom, is een veelvoorkomende ziekte onder voornamelijk ouderen. Het detecteren van dikke darmkanker in een vroeg stadium kan de overlevingskans van een patiënt aanzienlijk vergroten. Door gebruik te maken van een fecale immunochemische test (FIT) worden kleine hoeveelheden bloed (met behulp van antilichamen voor humaan hemoglobine) opgespoord in ontlastingsmonsters.


Sysmex biedt FIT-tests aan voor twee hoofdgroepen: grootschalig tests voor nationale of regionale bevolkingsonderzoeken, en symptomatische tests die hoofdzakelijk plaatsvinden in ziekenhuizen of klinische omgevingen. Lees hier meer over op onze FIT screening microsite http://www.fitscreening.eu/

XN-regiomeetings

Datum: 2017/11/14

Locatie: Nog te bevestigen

Land: Nederland en België

Na een succesvolle eerste ronde van de XN regio meetings plannen wij de volgende in november 2017, om u weer op de hoogte te houden van de laatste XN topics. In een gemoedelijke sfeer krijgt u niet alleen informatie over software updates, nieuwe functionaliteiten en bijzondere casuïstiek, maar maakt u ook kennis met andere XN-gebruikers.

Tags: Event location, Belgium, Netherlands

Terug naar lijst