FIT screening

Dikkedarmkanker, ook wel colorectaal carcinoom, is een veelvoorkomende ziekte onder voornamelijk ouderen. Het detecteren van dikke darmkanker in een vroeg stadium kan de overlevingskans van een patiënt aanzienlijk vergroten. Door gebruik te maken van een fecale immunochemische test (FIT) worden kleine hoeveelheden bloed (met behulp van antilichamen voor humaan hemoglobine) opgespoord in ontlastingsmonsters.


Sysmex biedt FIT-tests aan voor twee hoofdgroepen: grootschalig tests voor nationale of regionale bevolkingsonderzoeken, en symptomatische tests die hoofdzakelijk plaatsvinden in ziekenhuizen of klinische omgevingen. Lees hier meer over op onze FIT screening microsite http://www.fitscreening.eu/

14de jaarlijks congres van de DGKL 2017

Datum: 2017/10/11 - 2017/10/14

Locatie: Weser-Ems-Hallen Oldenburg

Address: Messestraße, 26123 Oldenburg

Land: Duitsland

http://en.dgkl2017.de/

De veertiende editie van de DGKL vindt plaats in de Weser-Ems-Hallen in Oldenburg, Duitsland. Deze editie zal ‘Labatory Medicine – from ‘omics’ and ‘Big Data’. De voorzitter van het congres is de welbekende secretaris van het bedrijf: Prof. Dr. Dr. Klaus P. Kohse. Hij heeft op het congres van laboratoriumfysica dit jaar in Mannheim al kleine vooruitzichten gemaakt op het grote labindustrie congres volgend jaar.

Tags: Event location, Netherlands

Terug naar lijst